- 2-0.....
κωστα ααααααααααααααααααααααααααα
Με την εκκίνηση της σεζόν ο μεσιέ Βαλβέρδε πρέπει να μουτζώνεται κάθε βράδυ με αυτά που γίνοντε στο.. υποβρύχιο! Μεγάλη μαλακία του να μην κάτσει εδώ.. Τώρα θα ήταν βασιλιάς! Θα έπαιζε Τσ.Λ., θα ήταν πρώτος και δεν θα είχε και πρόβλημα με τον κόσμο σε στραβωπάτημα! Θα πρέπει να το έχει σκυλομετανιώσει.. αλλά αφού προτίμησε να είναι τελευταίος στην πόλη και όχι πρώτος στο χωριό, καλά να πάθει! Εγώ τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ, αλλά μας υποτίμησε και μας χρησιμοποίησε για την πάρτη του και τελικά έπεσε ο ίδιος στην λούμπα που άνοιξε για άλλους.. Έτσι πάνε αυτά.. Το γυαλί ράγισε μουσιέ Ερνέστο και δύσκολα ξανα-κολλάει..
ακριβως.μας ειχε για φωροικωσταινα εμας και μας χρησιμοποιουσε για καλυτερο συμβολαιο.ας κατσει τωρα εκει μεχρι να τον διωξουν σε λιγο.....
Δε το πιστευω οτι υπαρχουν χρηστες που ειρωνεύονται τον μεγαλυτεροτερο και σοβαροτεροτερο και επιθετικοτερο προπονητη που ειδαμε ποτε στον Ολυμπιακο.
Πραγματικα νιωθω μεγαλη απογοητευση και παω να πιω κι αλλο μπυρονι!
Αν λες για μένα δεν ειρωνεύομαι καθόλου! Αυτή είναι η πραγματικότητα! Είπα ότι τον συμπαθώ και θα συνεχίσω να το κάνω, κι αν γυρνούσε δεν θα με χάλαγε καθόλου, αλλά ότι μας ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ είναι γεγονός και αν εσένα δεν σε προσβάλει, δικό σου θέμα..
Υ.Γ. Το ξέρω πως το είπες ειρωνικά, αλλά μόλις άκουγα Χατζηγιάννη: "Κι όταν εσύ θα λες όχιιιι, σαν να 'χω ακούσει το ναιιι θα αντιδρώωω.."
κωστα δεν το θελαμε..αυθορμητα μας βγηκε...![]()
Εχει φαει τρελλο τσιβι στο υποβρύχιο. Ας προσεχε κι'αυτος. Ουτε ο πρωτος θα ειναι ουτε ο τελευταιος που θα πληρωσει τις λαθος επαγγελματικες επιλογες του
sirkostas (01-10-09)
Αφού ήρθε εδώ ...καλά να πάθει ξέχασε και αυτά που ήξερε.
Aσε που τον ακολουθούν οι κατάρες του σερκοστα και του Στάθη....e που να πάει ο άνθρωπος καμμένος από χέρι είναι!!!![]()
....
.: . !!
ελα μωρε δεν ξερεις τωρα...ο καλος ο δον και ο κακος ο κοκκαλης...
Ααα, μάλιστα! Τώρα μπήκα στο.. πνεύμα.. Εγώ όμως που υποστήριζα τον Ερνέστο θα το ξαναπώ! Μας χρησιμοποίησε και του γύρισε μπούμερανγκ.. Και όσο κι αν με πονάει που το λέω καλά να πάθει! Όταν σε παρακαλάει κάποιος να υπογράψεις από τον Δεκέμβρη και τον γράφεις.. είσαι άξιος της μοίρας σου! Και όχι συγκεκριμένα το θέμα Κόκκαλη-Βαλβέρδε.. γενικά μιλάω.. δεν μπορεί να έρχεται ένας και να μου δείνει λεφτά και συνθήκες άψογες για το μέχρι εκείνη την στιγμή βιογραφικό μου και να τον χρησιμοποιώ για να κερδίσω κάτι καλύτερο.. Θεία δίκη.. Όποιος έχει αντίθετη γνώμη προσβάλει και εμένα πλέον σαν Ολυμπιακό, γιατί θεοποιεί πρόσωπα! Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα, τελεία και παύλα!
Καλά να πάθει!Άντε γεια μας!
. 1+1 +1 . - ? ? ?- . , , ..
. , , ..
" "
iek (01-10-09)
iek (01-10-09)
χρυσα εγω ειμαι φαν του προεδρου οπως και να εχει.
και το καλοκαιρι ενα καλο εκανε.που εδιωξε τον δον.
για τον τακη εχω διατυπωσει την αποψη μου σε παρα πολλα ποστς.
και οταν κανει λαθος ο προεδρος σαφως και θα του τα χωσω.αλλα σε αυτο με τον δον ειχε δικιο.
sirkostas (01-10-09)
Bookmarks